dijous, 6 de juny del 2013

34 DONES ASSASINADES PER HOMES MASCLISTES EN 5 MESOS: 34 FEMINICIDIS Per: Rubén Sánchez

dilluns 3 de juny de 2013

34 dones asesinades per homes masclistes en 5 mesos: 34 feminicidis

Ante la duda, ¡tú la viuda!
Com deia una amiga meva advocada especialitzada: "són dones...només dones, si fóssin homes morts estarien tots els homes al carrer!". Sí, són 34 dones en 5 mesos, dones de la nostra avançada societat democràtica de l'aparença i el materialisme, aquesta societat post-moderna sostinguda per prejudicis i tòpics, però més masclista que mai, aquesta que objectualitza les dones i promou una masculinitat violenta i heterodominant, sí, en 5 mesos 34 dones asesinades per homes masclistes vinculats  d'alguna forma emocionalment a elles. I reitero, dones asesinades pel masclisme, perquè pels mitjans i per les xarxes socials tornem a sentir i a veure les etiquetes: "dones mortes" "nuevo crimen pasional"... són autèntics FEMINICIDIS, 34 EN 5 MESOS...o els feminicidis només passen al tercer món? fora de l'Estat Espanyol i Catalunya? No, 34 feminicidis a casa....I MILERS CADA ANY A TOT EL MÓN, i milions de dones mortes en vida patint maltractaments a diari...

32 homes masclistes violents, "hijos sanos del patriarcado", han decidit treure la vida a 34 dones, perquè aquestes havien decidit viure per elles mateixes, trencar la relació de parella, dir prou a la violència i als abusos,... aquests homes les han assassinat perquè els ha sortit dels collons...perquè són molt mascles, perquè no són calzonazos ni pagafantes,...perquè "que s'han pensat aquestes!", perquè "són molt putes", "perquè em provoca", perquè "a mi no em faltes al respecte", "perquè arribes tant tard? , "perquè tú que t'has cregut" , "perquè a mi no em deixa ni Déu tros de merda", "perquè abans de veure't amb un altre et juro que et mato"...

Moltes d'aquests amenaces denunciades diàriament als jutjats de violència sobre la dona, "los especializados", queden arxivades, queden sense cap tipus de mesura de protecció cautelar, perquè "no hi ha proves", algunes d'aquestes amenaces ni tan sols arriben a tramitarse, queden impunes, perquè és la paraula d'un contra l'altra", perquè "com no hi ha sang"...i està clar la paraula del mascle patriarcal té més poder, força i credibilitat que la d'una dona... Quan es començarà a veure la violència masclista com un continuum? com un procés? i no com un fet puntual.

I em preocupen profundament la reacció de normalitat amb la qual la població accepta aquesta realitat indignant ("otra más?"), em preocupa que els moviments socials revolucionaris no realitzin una convocatòria massiva contra les violències masclistes, em preocupa que l'Estat opressor és el principal fabricant de violència institucional masclista i em preocupa més encara el silenci dels homes covards, que no condemnen , perquè amb el seu silenci fan forts als masclistes, el seu silenci és complicitat!
El proper que s'apropi amb la seva ignorància sexista i vingui amb el rollo de les denúncies falses...el miraré als ulls i li diré: 34 dones assassinades en 5 mesos, podría ser la teva germana, la teva mare, la teva amiga, la teva veïna!

#PROUIMPUNITATMASCLISTA #niunamés

Gràcies a totes les dones, per la seva fortalessa apresa i resistència resilient!

PEL DRET A LES DONES A VIURE LLIURES DE TOTA VIOLÈNCIA!

Contra tot masclisme! contra totes les formes de violència patriarcal, enxarxem la resistència feminista, passem a l'ofensiva feminista! Autodefensa feminista! Desobediència!

PD: Aquest post és un crit de lluita contra el patriarcat, dedicat a les 34 veus de dones que no tornaran.

Ruben Sanchez Ruiz
@RobenFawkes